понедельник, 27 апреля 2020 г.

УВАГА!!УВАГА!!


24.04.2020. УВАГА!!УВАГА!! ДО ВІДОМА
ВИТЯГ З ЛИСТА Міністерства освіти і науки України
від 23.04.2020 №1/9-219
«Щодо організації роботи закладів дошкільної освіти під час карантину».
        «В межах робочого часу, визначеного графіком, працівники закладу мають виконувати свої професійні обов’язки, організовувати та проводити, за розпорядженням керівника, освітній процес,  складати або корегувати плани професійного розвитку та самоосвіти, розробляти конспекти занять відповідно до освітньої програми тощо.
     В умовах карантину варто налагодити тісну взаємодію із батьками вихованців. Зокрема, пропонуємо розробити рекомендації та проводити консультації з батьками вихованців щодо організації освітньої діяльності вдома, розпорядку дня, харчування дитини тощо. Зазначену комунікацію можна організувати за допомогою онлайн-конференцій, спілкування у групах в соціальних мережах, мобільних додатках, за допомогою електронної пошти тощо.
     Крім того, слід розглянути можливість проведення онлайн-занять з дітьми за допомогою дистанційних технологій в режимі реального часу або надсилати їх запис батькам вихованців чи розміщувати на вебсайті закладу освіти.
      При цьому наголошуємо, що Міністерством освіти і науки створено окремий ресурс «Вчимо і навчаємось на карантині: зміни в системі освіти», який містить перелік ресурсів із вправами та завданнями для дітей дошкільного віку, поради батькам дітей, рекомендації для занять та іншу корисну інформацію. Ознайомитись із матеріалами можна за посиланням http://mon-covidl9.info/dytiachi-sadky»

1 комментарий:

  1. Top 10 best steemas, titanium sia -Tianium -Tianium
    Top 10 camillus titanium best steemas, titanium sia -Tianium.com. -Tincy SIA, Titanium. dental implants -Tianium. -Tianium. silicone dab rig with titanium nail -Tianium. -Tincy SIA, Titanium. titanium anodizing -Tianium. -Tianium. -Tianium. -Tincy titanium pan SIA, Titanium. -Tincy

    ОтветитьУдалить